Over ons

SERCON Special Products maakt en levert al ruim 30 jaar wereldwijd kwalitatief hoogwaardige onderdelen en halffabricaten, met een specialisatie in RVS-toepassingen.

Wij bewerken vrijwel alle materialen, zoals RVS, duplex, staal, aluminium, glas (niet gehard) en kunststoffen. Dankzij de royale opzet, ruime  cabines, grote snijtafels en grote voorraad materialen (ook exoten) is onze levertijd kort en kunnen wij ook producten met een afwijkend formaat bewerken. Onze eigen ontwerp/engineering afdeling, 4000 m2 productieruimte, uitgebreid machinepark en 3D-tekenpakket maakt plaatwerk en constructiewerk op maat mogelijk.

Kenmerkend voor SERCON is de focus op kwaliteit en duurzaamheid en het bieden van innovatieve oplossingen.

Efficiënt en eenvoudig in gebruik

De systemen van SERCON zijn compact, modulair, efficiënt, eenvoudig te bedienen en voldoen aan de hoogste hygiëne- en kwaliteitseisen. SERCON ontwikkelt, fabriceert en bewerkt in eigen huis. Dit werkt wel zo efficiënt en bovendien heeft u zo één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Met SERCON heeft u een slagvaardige partner die met u meedenkt en voor u klaarstaat.

Oplossingen op maat

Onze engineers ontwerpen waar nodig oplossingen op maat, uiteraard voorzien van de laatste stand van de techniek. Zo kunt u efficiënter, flexibeler en energiezuiniger produceren. Een prettig idee: wij staan altijd voor u klaar voor advies, onderhoud en reparaties. Dankzij onze volledig ingerichte servicebussen kunnen problemen direct worden aangepakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze oplossingen en mogelijkheden? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op.

Certificeringen en keurmerken

Koninklijke_MetaalunieSERCON is lid van de Koninklijke Metaalunie en wij hanteren de algemene voorwaarden zoals deze door de Koninklijke Metaalunie zijn uitgegeven.


SERCON is lid van de European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG), onze machines worden ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste richtlijnen op dit gebied. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk waarvan we gebruik maken om voor u de meest optimale oplossing te bepalen.


lloyds-register-energyOverstempelen / Herwaarmerken van plaatwerk

Sercon Special Products is door Lloyds Register Nederland bevoegd tot het overstempelen van materiaal met een 3.1 of 3.2 certificaat.
Herwaarmerken betekent een verhoogde materiaalidentificatie. Op aanvraag verstrekken wij bij uw producten een keuringsdocument en hermerkverklaring.
Deze markering is na overstempeling terug te vinden in ieder product dat uit 3.1 of 3.2 materiaal is vervaardigd. Door het hermerken is te traceren uit welke materialen uw product is samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om materiaal te ontvangen met een 3.1 of 3.2 certificaat zonder overstempeling of met zachte overstempeling i.v.m. polijsten, draaien of frezen. Dit houd wel in dat de verantwoording voor traceerbaarheid bij u ligt.


erkend-leerbedrijf-SBBSERCON is een door SBB erkend leerbedrijf.


SERCON is tevens specialist in logistieke systemen voor de Food industrie. Meer weten? SERCON Foodtech.